HORECAPARASOLS

HORECAPARASOLS VAN SCOLARO

Al ruim 45 jaar produceert het Italiaanse familiebedrijf Scolaro parasols. In de beginjaren legde het bedrijf zich toe op ambachtelijke, houten parasols bedoeld voor de particuliere markt. Gedurende de daaropvolgende decennia heeft het bedrijf zich volledig toegelegd op de ontwikkeling en productie van een uitgebreid gamma en daarbij wordt al zeer lang niet alleen de particuliere klant bediend, maar leveren zij wereldwijd ook professionele klanten, voornamelijk in het horeca segment.

Volgens de bedrijfsfilosofie van Scolaro worden alle parasols in zijn geheel geproduceerd in Italië, in hun eigen fabrieken: alleen op die manier kunnen zijn garanderen dat alleen parasols van absolute topkwaliteit worden geleverd. Ook hun 'after sales' (garanties, levering van reserveonderdelen en onderhoud) houden zij volledig binnenshuis. Op die manier kunnen de horeca ondernemers erop vertrouwen dat zij met Scolaro parasols, nu en in de toekomst, ware kwaliteitsproducten hebben die vele jaren niet alleen dienst doen als zon- en regenbeschermer van hun gasten.

Naar goed Italiaans gebruik wordt niet alleen aandacht gegeven aan de kwaliteit van de horecaparasols, maar besteedt Scolaro ook blijvende aandacht aan de ontwikkeling van het ontwerp en functionaliteiten van de parasols. Dit leidt ertoe dat de Scolaro horeca parasols door hun mooie ontwerp een ware verrijking zijn voor elk terras. Daarnaast staan de Scolaro parasols bekend om hun eenvoudige bedieningsgemak: zelfs de grootste parasols zijn letterlijk met een paar vingers te openen en te sluiten. In onderstaande korte instructievideo wordt het bewijs ervan geleverd!

 Met behulp van de accessoires van Scolaro, wordt de parasol of parasol opstelling volledig geschikt gemaakt voor professioneel gebruik. Uiteraard adviseren wij graag welke parasol met bijbehorende accessoires het meest geschikt is voor je persoonlijke situatie en denken we graag met je mee om tot de beste oplossing te komen.

De oerdegelijke, maar tegelijkertijd elegante horeca parasols van Scolaro hebben hun kwaliteit ruimschoots bewezen: grote en prestigieuze partijen als het Hilton Hotel, Four Seasons en vele vooraanstaande resorts hebben reeds gekozen voor Scolaro parasols. Ben jij de volgende ondernemer die gaat voor de kwaliteitsparasols van Scolaro?