OVER PARTYFURNITURE

Partyfurniture levert allerlei producten die je gebruikt voor je feesten, BBQ’s of etentjes. De producten van Partyfurniture zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zowel voor horeca als voor feestjes en mooie momenten thuis. Onze producten lopen uiteen van statafels en biertafels tot aankleding. Met onze producten is je feest mooi aangekleed. Onze producten zijn makkelijk op te bergen zodat ze niet in de weg staan. Indien je meerdere gasten aan tafel wilt ontvangen, pak je gemakkelijk onze klapstoelen of zet je onze statafels in 10 seconden op.

Onze producten worden deels in Nederland geproduceerd. Dit maakt dat wij korte levertijden kunnen bieden, soms al binnen 24 uur.

Onze producten worden geleverd in verschillende afmetingen. Zo bieden wij voor ieder wat wils. Elk feest, elke gelegenheid heeft een eigen uitstraling. Daarom levert Partyfurniture in verschillende ontwerpen en kleuren aankleding. Zit je kleur er niet bij? Ben je op zoek naar iets specifieks en/of kun je je gewenst product niet vinden, neem gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we je verder helpen!

Partyfurniture is opgericht door Godfried Boers, gespecialiseerd in horeca groothandel.

“Ik heb op de dag nauwkeurig 20 jaar voor Sligro gewerkt. Ooit begonnen als assistent inkoper en tenslotte als zelfstandig inkoper en sourcingsmanager. Altijd in de non-food. De producten kochten we veelal in Azië: China, Vietnam, Indonesië en India. Maar ook met Zuid-Afrika werden regelmatig zaken gedaan. Wat ik belangrijk vind in het zakendoen met deze landen, is dat je zelf rechtstreekse contacten hebt. Daar hoort bij dat je zelf de fabrieken bezoekt om te zien hoe het productieproces verloopt, hoe de kwaliteit geborgd wordt, maar ook om te zien wat de arbeidsomstandigheden zijn. Dat zijn voor mij belangrijke voorwaarden om zaken te doen. Een goede relatie met de juiste contactpersonen is daarom een belangrijke voorwaarde.


Na 20 jaar, in 2018, heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. Ik heb Partyfurniture opgericht en een half jaar later www.bliving.nl, een webshop op het gebied van woonaccessoires. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor diverse sourcingsopdrachten. Wil je hier meer over weten? Bel, app of mail mij.”

Telefoon: 06 – 22 50 88 31
e-mail: info@partyfurniture.nl
LinkedIn 

 

Bent u op zoek naar iets specifieks en/of kunt u uw gewenst product niet vinden, neem gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we u verder helpen!