VERZENDEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Leverdatum is afhankelijk per productgroep. Bestellingen van artikelen onder het kopje tafels, stoelen & krukken en transportkarren die op werkdagen vóór 14.00 worden gedaan, worden doorgaans de volgende werkdag nog verzonden. Parasols en partytenten zit een levertijd van 1 - 3 weken op. Wilt u zekerheid, dan kunt u altijd een mail sturen.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten, behalve voor artikelen uit het assortiment 'Meubilair': aankopen uit deze categorie zijn inclusief verzendkosten wanneer het aankoopbedrag hoger is dan € 750,- incl. BTW. Wanneer het totaalbedrag lager is, dan worden de volgende verzendkosten doorberekend:

  • Verzendingen binnen Nederland: € 17,95 (incl. BTW) 
  • Verzendingen binnen België: € 19,95 (incl. BTW) 

RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is waarom u de bestelling toch wilt annuleren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (alleen als de gehele bestelling geretourneerd wordt) gecrediteerd. Enkel de transportkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het product. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een mail sturen onder vermelding van uw ordernummer naar info@partyfurniture.nl (liefst met reden zodat wij hiervan kunnen leren). Voeg u mail toe aan het retourpakket, zodat wij makkelijk kunnen nagaan van wie het pakket is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na retourontvangst  terugstorten, mits in goede onbeschadigde staat. 

Bovenstaande geldt enkel voor consumenten, zakelijke klanten hebben geen herroepingsrecht.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@partyfurniture.nl.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.