Op zoek naar barkrukken? Voor een stapelbare of inklapbare barkruk ben je bij Partyfurniture aan het juiste adres. De barkrukken in ons assortiment zijn zeer geschikt voor de horeca en passen dus uitstekend bij onze statafels.

Zo zijn de barkrukken München, Keulen en Bari voorzien van een comfortabele zitting en een voetensteun. De rugleuning van de München en Keulen geeft ook net dat steuntje in de rug zodat ook de ouderen onder ons zeer comfortabel zitten.

Wil je toch meer een vintage of industriële uitstraling kan dat uiteraard ook. Barkruk stapelbaar Gandria of Bari passen wat dat betreft binnen dit segment. Voor beide is er een bijpassende statafel opgenomen in het assortiment.

Kwaliteit staat bij Partyfurniture hoog in het vaandel. Zo worden barkrukken van Partyfurniture zodanig gefabriceerd dat zowel het frame als de zitting geschikt is voor intensief gebruik. Daarom geven wij minimaal 2 jaar garantie op onze kwalitatief goede barkrukken!

Zoals al gezegd zijn onze krukken, naast particulier gebruik, ook uitermate geschikt voor de horeca. Speciaal voor deze klanten hebben we voor de barkruk Munchen en Keulen speciaal transportkarren ontwikkeld. Op deze manier kunnen de barstoelen gemakkelijk van A naar B worden getransporteerd en ook makkelijk en compact worden opgeslagen.

Bij besteding van €150,- (ex. BTW) of hoger worden de barkrukken gratis verzonden; anders bedragen de verzendkosten €10,70 (ex. BTW). De levertijd bedraagt normaliter 1 tot 2 werkdagen.

Op zoek naar goedkope barkrukken of barkrukken in de aanbieding? De goedkoopste barkruk bij Partyfurniture begint bij € 34,95 (ex. Btw). Ook hebben we aanbiedingen gemaakt in combinatie met een transportkar.