STOELEN & KRUKKEN

STOELEN EN KRUKKEN

BARKRUKKEN: COMFORTABEL EN STIJLVOL ZITTEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Barkrukken zijn niet langer alleen maar te zien in bars en/of restaurants. Tegenwoordig vind je ze ook terug in de moderne huizen, kantoren en op beurzen. Of je nu op zoek bent naar een barkruk met rugleuning of een barkruk zonder rugleuning, een inklapbare barkruk of een stapelbare barkruk, er is een ruime keuze beschikbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met de juiste barkrukken creëer je niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan elke omgeving.
 

KLAPSTOELEN EN STAPELSTOELEN

Alle stoelen in het assortiment van Partyfurniture zijn klapstoelen of stapelstoelen. Het grote voordeel hiervan is dat functionaliteit hand in hand gaat met praktisch gemak: na gebruik kun je ze inklappen of opstapelen waardoor ze weinig opbergruimte innemen in je magazijn, opslag of schuur. De stoelen zijn beschikbaar in vele vormen en kleuren waardoor altijd wel de juiste stoel kan worden gevonden die perfect aansluit bij de sfeer van het feestje, ceremonie of evenement.
KLAPSTOELEN
Klapstoelen zijn een musthave als je flexibel wenst te zijn in het aantal zitplaatsen. Of het nu voor een uitbreiding van je terras is, voor een evenement of een ceremonie waar alle gasten moeten zitten, voor als je extra zitplaatsen aan de kersttafel voor het kerstdiner wil of gewoon voor op je balkon: klapstoelen bieden uitkomst. En zeker als je kiest voor een fraai exemplaar, een hippe klapstoel, dan heb je niet alleen in een handomdraai meer zitplaatsen voor je gasten, maar ook nog eens een fraaie aankleding van je locatie.

STAPELSTOELEN

Stapelstoelen zijn ideaal als je flexibel wil zijn in het aantal zitplaatsen. Als je in een handomdraai meer zitplaatsen wil creëren voor je gasten, dan plaats je snel een aantal stapelstoelen erbij. Als je snel je terras wil uitbreiden zijn stapelstoelen ideaal. Omdat je de stoelen makkelijk kunt stapelen, nemen ze niet veel plaats in beslag in je magazijn, je opslag of in de schuur. Ideaal voor je evenement, je feest, je kerstdiner, je bruiloft of je verjaardagsfeest. De stapelstoelen zijn er in verschillende uitvoeringen van klassiek tot de meer moderne hippe modellen.