STATAFELS

STATAFELS, TRANSPORTKARREN EN STATAFELROKKEN

Met trots tonen wij ons assortiment statafels met accessoires. Deze producten zijn van Nederlandse makelij en belichamen vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau. Of je nu een evenementenplanner, cateraar of gewoon iemand bent die een feestje organiseert, met het brede scala aan designs, kleuren en maten vind je bij Partyfurniture altijd de perfecte oplossing die voldoet aan jouw behoeften.

STATAFEL

Wil je een statafel kopen? Bij Partyfurniture ben je zeker aan het goede adres. Je vindt een uitgebreide collectie statafels, van heel klassiek tot modern en industrieel.

Sommigen noemen de tafels statafel, maar ze worden ook hangtafel, partytafel of praattafel genoemd. Het voordeel van de tafels: in één handomdraai creëer je extra plaatsen op je terras, in je restaurant, in je feestzaal, op een bruiloft of bij een tuinfeest.  

STATAFELROKKEN

De statafels kun je eventueel nog aankleden met een statafelrok voor een extra feestelijke uitstraling. Onze statafelrokken zijn van stretch stof gemaakt en hebben hiermee een uitstekende pasvorm zodat ze om de meeste statafels passen. De rokken zijn goed wasbaar zodat ze keer op keer gebruikt kunnen worden. Bovendien zijn de rokken strijkvrij en kleurvast.

STATAFEL TRANSPORTKARREN

Zoek je een manier om de statafels handig te gebruiken? Vereenvoudig het transport en de opslag van je statafels met onze functionele transportkarren. Deze karren zijn speciaal ontworpen om statafels veilig en efficiënt te vervoeren.  Dit scheelt een heleboel sjouwwerk en ruimte!