Als je je statafels niet gebruikt, wil je deze goed opbergen. Je kunt ze op een transportkar plaatsen, een zogenaamde statafelkar. Door de statafels op deze kar te plaatsen staan ze netjes bij elkaar, compact geplaatst. Er zijn verschillende transportkarren in verschillende formaten. De kleinste karren zijn al geschikt voor 5 tafels. Kies je een groter formaat dat kunnen er wel tot 15 statafels op. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het type statafel. De karren zijn voorzien van wieltjes waardoor je makkelijk meerdere statafels in een keer van A naar B kan vervoeren. Heel gemakkelijk in de logistiek. De kleinere transportkarren zijn gemiddeld 60 x 100 x 115 cm. 

Naast transportkarren, opbergkarren voor statafels zijn er ook transportkarren voor bankettafels. Verzorg je regelmatig feesten en lever je hierbij ook het meubilair zoals eettafels, dan kan een transportkar voor bankettafels uitkomst bieden. Hiermee verplaats je makkelijk meerdere tafels van A naar B, zonder zwaar te moeten tillen. Ergonomisch zeer verantwoord. Eenmaal opgestapeld, en op een kar geplaatst, zijn ze ook nog eens heel compact op te bergen. Deze transportkarren kunnen zelfs geleverd worden met een duwbeugel wat het transport nog makkelijker maakt.

De transportkarren zijn voorzien van wieltjes zodat deze makkelijk verrijdbaar zijn. De karren zijn gemaakt van staal. Ze zijn heel degelijk uitgevoerd, zijn stevig en kunnen dus tegen een stootje.

Ook zijn er transportkarren voor stoelen, biersets, barkrukken, examentafels en afzetpalen. Allemaal artikelen die je bij voorkeur met meerdere tegelijkertijd wilt vervoeren en ook nog eens praktisch op wil bergen. Afhankelijk van het type stoel en kar kunnen er wel tot 40 stoelen op een kar geplaatst worden.

Je vindt deze karren allemaal op https://www.partyfurniture.nl/collections/transportkarren

Je kunt selecteren welke transportkar voor jou het meeste geschikt is. Ook kun je kiezen voor een complete set: statafels op een transportkar. Handig in gebruik!