Hoeveel ruimte neemt een ingeklapte statafel in beslag?

Statafels, partytafels, hangtafels, praattafels of hoe ze ook genoemd worden, zijn zeer geschikt om toe te voegen aan je meubilair om voor veel mensen een extra ‘plaats’ te creëren. In veel horecazaken wordt gebruik gemaakt van statafels, maar ook bij particulieren thuis. Veel mensen hebben wel 1 of 2 statafels thuis, of kennen iemand bij wie ze deze kunnen lenen voor als er een feestje is. Statafels zijn gemakkelijk in gebruik: je klapt ze in enkele seconden uit en ingeklapt nemen ze maar weinig plaats in beslag. Je plaatst ze in de schuur of in de garage, of je hangt ze op aan een beugel tegen de muur.

Een enkele statafel neemt maar weinig ruimte in beslag. Gemiddeld genomen nemen ze een breedte in beslag van 80 - 85 cm afhankelijk van de afmeting van het blad, een diepte van 7 cm en een hoogte van 138 cm.  

Als je meerdere statafels hebt, of als je deze gebruikt in je restaurant of als je regelmatig feesten organiseert, dan kan het handig zijn om een statafelkar, oftewel een transportkar aan te schaffen. Deze heb je al vanaf 5 statafels. Een kleine transportkar neemt ongeveer een ruimte in beslag van 60 x 100 x 115 cm. Hierop kun je de statafels compact opbergen. Bovendien zijn deze transportkarren ook logistiek heel handig. Met weinig kracht vervoer je in één keer een aantal statafels. De transportkarren zijn voorzien van wieltjes zodat je maar weinig hoeft te tillen.

Partyfurniture heeft een uitgebreid assortiment aan transportkarren. Voor statafels, bankettafels, stoelen, barkrukken, afzetpalen en zelfs examentafels. Compact opbergen en logistiek een handige oplossing.

Er zijn zelfs complete sets te koop: een transportkar inclusief 6 of 7 statafels.

Statafels, partytafels, zijn heel geschikt als uitbreiding van je eigen feestmeubilair. Te gebruiken bij een verjaardag, een tuinfeest, een BBQ of een eindexamenfeest. Partyfurniture heeft een zeer uitgebreide collectie van allerlei party gerelateerde artikelen.