Hoe lang geven de oplaadbare lampen licht?

Het is een hele mooie uitvingen: oplaadbare lampen! Je bent namelijk veel flexibeler in waar je een lamp neerzet. Deze hoeven niet meer vlakbij een stopcontact te staan. Ook lopen er geen kabels meer over je terras. Je kunt de ene avond de lampen op een bepaalde plaats neerzetten en op een nadere avond op een andere plaats. Afhankelijk van het aantal mensen of de gelegenheid. Heb je een etentje aan tafel of heb je een feestje in de tuin? Dit geeft een hele andere inrichting en dus ook een andere plaats van je lampen.

Er zijn verschillende soorten lampen voor in je tuin. Elke lamp heeft weer een ander aantal branduren.

Oplaadbare lampen
De tafellampen van Partyfurniture hebben een verschillende duur van branden. Maar als ze helemaal zijn opgeladen, dan branden ze minimaal 6 uur.
De lampen kunnen worden opgeladen met een USB kabel of via een powerbank. Met deze powerbank kun je de lamp dus nog langer laten branden als dat nodig is.


Hoe lang geven lampen op zonne-energie licht?
Partyfurniture heeft ook lampen die opgeladen worden door de zon, zogenaamde Solar-lampen. Deze Solar-lampen kunnen worden opgeladen door de zon maar kunnen ook worden opgeladen met een USB kabel. De lampen kennen 3 standen qua dimbaarheid. Het aantal branduren is afhankelijk van deze stand.

  • Branduren na 5 uur opladen in direct zonlicht: 10 - 8 - 5 uur
  • Branduren na volledig opladen met USB-C kabel: 18 - 12 - 7 uur

De lampen geven allemaal hele mooie sfeerverlichting in je tuin of op je terras! Leuk om cadeau te geven of om als kado te krijgen.