Er is zo ontzettend veel keus in het land van de statafels. Hoe kies je nu de juiste? Dat is een goede vraag. Deze is ook niet eenduidig te beantwoorden. Iedereen gebruikt een hangtafel  op een andere manier. En dat bepaalt natuurlijk mede welke het meest geschikt is voor jou.

Gebruik je een tafel voor een feestje thuis, dan kies je misschien een andere dan dat je grote feesten organiseert waarbij je vaak de tafels verplaatst van A naar B.


Grote feesten
Aan welke eisen voldoet een statafel voor grote feesten? Deze moet natuurlijk robuust zijn. Stevig materiaal, goede kwaliteit. Je wilt ze namelijk zo vaak mogelijk gebruiken. En dan moeten ze natuurlijk stevig blijven en er nog steeds redelijk mooi zijn. Het blad moet je dus goed en snel schoon kunnen maken. Twee tafels die zeer geschikt zijn voor de grootverbruiker zijn de modellen Lugano en Como. Met name degene met de Sevelit bladen. Sevelit staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Deze bladen worden geproduceerd in Duitsland en zijn gemaakt van watervast spaanplaat en voorzien van een beschermende melamine laag. Door deze laag wordt het blad extra beschermd tegen krassen, hitte en vocht. Daarnaast is het blad rondom afgewerkt met een slagvaste rand van polypropyleen waardoor er geen vuil en vocht tussen de randen kan komen. Met al deze eigenschappen is een Sevelit tafelblad heel geschikt om zowel binnen als buiten, intensief te gebruiken.


Wiebelende statafel

Niets is vervelender dan een wiebelende tafel. Heb je te maken met een oneffen ondergrond, dan kun je er beter kiezen voor een partytafel waarvan de pootjes verstelbaar zijn middels stelschroeven aan de onderzijde zoals de Milaan.


Aankleding met een rok

Wil je de tafel voorzien van een rok, dan is de Milaan uitermate geschikt. Door de ‘slanke’ poten komt een rok heel mooi uit.  

 

Bijzondere statafel

Wil je een keer helemaal iets anders, iets stoers, industrieels of extra chique? Voor een bruiloft of een feest in stijl, is er altijd de keuze voor de Gandria tevens verkrijgbaar als set met bijpassende krukken en de Bari (bijpassende krukken ook verkrijgbaar). De Statafel Bari is nu ook verkrijgbaar met een houten iepen blad 

En wil je echt een hele stoere uitstraling? Kies dan voor een statafel olievat