De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van het huis. De afgelopen jaren wordt de tuin steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Dit zie je terug in de aankleding van de veranda’s, overkappingen, tuinhuisjes maar zeker ook in de ontwikkeling van tuinmeubelen. Het merk Suns is hier een goed voorbeeld van. Met de loungeset Isla laat men zien dat luxe, comfort en uitstraling weer een trend is.

Ook tijdens de koelere zomeravonden of zelfs op een mooie winterse dag willen we genieten van onze tuin. Hoe lekker is het dan om verwarmd door een terrasheater buiten te kunnen zitten.

De keuze in terrasverwarming is groot! Heel groot! Ze bestaan in allerlei soorten en maten. Of het nu golden tube, halogeen, rose gold, gas of houtgestookt is, verwarmen doen ze allemaal. Partyfurniture heeft een groot en divers assortiment Heaters van het merk Sunred opgenomen

Maar welke past nu het beste bij je, welke kosten zijn er mee gemoeid, wat is het verschil? Hieronder vind je categorisch tips en informatie over terrasverwarmers:    

 Heaters: